Claus Bakke

Kandidat til Guldborgsund byråd og Regionsrådet i Region Sjælland

Jeg ønsker bare rent vand

18. november 2017

Det koster 3,15 kroner at rense en kubikmeter spildevand, og alligevel vedtager bestyrelsen at afgiften hos forbrugeren hæves med 20 % til 53,74 kroner. En takststigning der går mest udover enlige, ældre, børnefamilier og virksomhederne. Takststigningen strider mod den af byrådet(de samme politikere!) vedtaget økonomiske politik, om at vi skal være konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Paradoksalt er det også, at vi(de samme politikere) ynder at prale med en fantastisk natur, og har ambitioner om at bruge havet og vandet i Guldborgsund bedre, men Slotsbryggen er f.eks fyldt med lort fra urenset spildevand. Lort fra f.eks overløb efter 18mm regnskyl.

Derfor bør vi overveje en anden bestyrelsessammensætning i Guldborgsund forsyning efter næste valg, især når formanden får flere tusinde kroner i honorar.

  

Et godt valg er et frit valg

Venstre 18. november 2017

Flest mulige valgmuligheder for den enkelte borger er hjerteblod for Venstre. Uanset om det er i dagtilbud, skolevalg, omsorgsområdet, plejebolig, genoptræning, mad med mere. Vi tror på, at ved at give borgerne frihed til at tage ansvar for eget liv fremmer det livskvaliteten for den enkelte.

Kampen om det frie valg startede i 2001, hvor vi siden har frigjort borgerne fra strukturer støbt i beton, og den kamp slutter aldrig.…

LÆS MERE