Claus Bakke

Kandidat til Guldborgsund byråd og Regionsrådet i Region Sjælland

Et godt valg er et frit valg

18. november 2017

Flest mulige valgmuligheder for den enkelte borger er hjerteblod for Venstre. Uanset om det er i dagtilbud, skolevalg, omsorgsområdet, plejebolig, genoptræning, mad med mere. Vi tror på, at ved at give borgerne frihed til at tage ansvar for eget liv fremmer det livskvaliteten for den enkelte.

Kampen om det frie valg startede i 2001, hvor vi siden har frigjort borgerne fra strukturer støbt i beton, og den kamp slutter aldrig. Mange politikere vil gerne stadig bestemme over borgerens valg. Vi er ikke optaget af, om det er privat eller offentlig, men udelukkende om borgeren er tilfreds med servicen og oplever sig vel modtaget med respekt og imødekommenhed i det offentlige system.

  

 


Friplejeboliger - samarbejde mellem private og det offentlige

18. november 2017

Vi har brug for flere ældreboliger, plejeboliger og mindre boliger til singlen i f.eks Nr Alslev og i Nykøbing Falster.

På Slagelse sygehus bygger Region Sjælland en ny fødeafdeling, børne- og ungeafdeling samt medicinske afdelinger i Danmarks største offentlige-private(OPP) partnerskab.

OPP-teamet(pensionskasser, MT Højgaard og DEAS) står for opførelse, udvendig drift og vedligeholdelse samt finansiering, mens Region Sjælland lejer sig ind…

LÆS MERE